top of page
73-4P2A2414.jpg

ROBIN KYLING

Jag har jobbat som personlig tränare i 10 år och har coachat hundratals individer och hjälpt dem mot sina mål.

Idén om Kyling Fitness föddes för länge sedan och blev verklighet sommaren 2023.

Jag kände mig begränsad i hur många jag kunde hjälpa till en hälsosammare livsstil så online coachning blev ett naturligt steg.

Jag har tränat med Robin i flera år och jag uppskattar verkligen hans engagemang och kunskap som tränare. Han hjälper mig att sätta upp träningsmål och att nå dem på ett effektivt sätt. Robin visar stor omtanke om mitt välmående och har tränat mig igenom graviditeter och hjälpt mig att bygga upp mig igen på ett hållbart sätt efter förlossningar. Han anpassar alltid träningen efter min dagsform och vet när han kan pusha mig lite extra. Jag kan verkligen rekommendera Robin till alla som vill ta sin träning till nästa nivå.

-Clara, 35 år och trebarnsmamma

Robin är den första och enda tränaren för mig. Han utgår ifrån mina önskemål om vart jag vill och gör sedan en tydlig plan på hur vi tar oss dit tillsammans. Robin gör träningen meningsfull, rolig och ger tydligt de resultat jag vill ha. Hans instruktioner och egna metoder är efter många år de jag fortfarande använder varje vecka. Glasklart!

                                                                        -Patrik, 30 år

Att ha Robin som PT ger mig verkligen den inre motivation, teknik, variation, utveckling, ork, coaching, uthållighet och inte minst den glädje som jag behöver för att nå mina mål med min egna hälsa och styrka för framtiden. Vi gör helt enkelt bra grejer tillsammans!

 

-Jonas, 54 år

"

"

"

"

"

"

bottom of page